KIVI ingenieurs helpen bij coronacrisis

KIVI 31-03-2020

KIVI ingenieurs helpen bij coronacrisis

Coördinatie, technisch advies, inzet van ingenieurs, middelen en technische bedrijvenHulpvraag aanmelden (Dringende coronacrisis vragen uit de vitale sector)

Meld je aan als KIVI expert (alleen leden)

Meld je aan als niet-lid expert (alleen met technische opleiding of bedrijf)

Meld een speciaal product of tool aan (geen standaard producten)

Meld een idee voor een oplossing aan (out-of-the box of andere plannen)

Portal voor coördinatoren (inlog noodzakelijk)

Volg deze link voor door ons team beoordeelde oplossingen en antwoorden op vragen.

450 ingenieurs helpen graag met hun gezamenlijke kennis en ervaring

KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. De bijna 175 jaar oude vereniging heeft 18.000 leden, die allen een WO of HBO opleiding in de techniek hebben afgerond. Van studenten tot gepensioneerden en van Werktuigbouw tot ICT: 38 of meer richtingen en specialisaties. Met de nieuwste kennis en met veel ervaring.

De coronacrisis raakt de wereld en Nederland hard. Veel landen gaan op slot, de economie stagneert en de medische sector draait overuren voor onze gezondheid. Als de crisis nog een aantal weken voortduurt en verder uitgroeit, kunnen er tekorten of technische problemen ontstaan. Niet alleen door een hogere vraag naar bekende producten zoals mondkapjes, maar ook door de behoefte aan mogelijk nieuwe producten of andere toepassingen.

Een groot aantal ingenieurs in onze beroepsvereniging met 18.000 leden wil graag helpen om nijpende problemen met hun kennis en inzet op te lossen. Ook andere technisch specialisten hebben hun hulp aangeboden. Zij hebben altijd de nodige technische kennis. Soms beschikken zij over gespecialiseerde apparatuur of staat hun bedrijf daar achter. Van steriel 3D printen tot transportmaterieel, en van ICT tot medische technologie. Bent je expert en wil je helpen. Meld je aan via de link bovenaan deze pagina. Als uw organisatie in de vitale sector tijdens de coronacrisis in de problemen dreigt te komen kunnen wij proberen hoog technisch opgeleide hulp te vinden. Ingenieurs met de juiste technische kennis, of misschien een gespecialiseerd bedrijf waarin de noodzakelijke oplossing bedacht of gemaakt kan worden.

Bent u een organisatie in de vitale sector en heeft u hulp nodig? Meld de vraag aan via de link bovenaan deze pagina. Ons team van gaat zo snel mogelijk aan de slag om uw vraag op te lossen. De coordinatoren en experts gebruiken hun eigen emailadres. Dat is vrijwel nooit een ...@kivi.nl adres. Komt u er niet uit? Mail dan jan.wind@kivi.nl. Graag alleen als het echt nodig is. De mailbox stroomt over.

Kleine lettertjes (helaas hebben we die ook)

 • Houd je altijd aan het coronaprotocol, dat op dát moment geldig is! Houdt afstand, handenwassen, papieren zakdoekjes, etc.

 • Het is niet zeker dat we een match vinden en/of dat de gevonden ingenieur of zijn bedrijf uw vraag kan oplossen. Ons team van coördinatoren zoekt en selecteert zo goed mogelijk, maar dat is geen garantie op succes.

 • We bemiddelen en proberen u in contact te brengen met de ingenieurs of bedrijven die kunnen meehelpen een oplossing te zoeken.

 • Afspraken met de hulp gevende ingenieurs of bedrijven moet u zelf maken. Een kort advies zal vermoedelijk gratis zijn, maar uitgebreide inzet, ontwerp of productie door een bedrijf vermoedelijk niet. Eventueel overgedragen kennis blijft eigendom van de verstrekker.

 • Voor deze hulp verstrekken wij namen, emailadressen, specialisatie en eventueel telefoonnummers. Deze informatie mag alleen voor het doel van deze coronavirus actie worden gebruikt.

 • De experts bemiddelen en adviseren u naar beste vermogen en op basis van hun kennis en ervaring. De vereniging aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze bemiddelen de inhoud en resultaten van een advies of ondersteuning. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze al dan niet in te zetten.

 • Vragen waarop we geen antwoord weten melden we af. Ongepaste vragen worden zonder overleg verwijderd!

 • We zijn nog aan het leren en afstemmen hoe dit moet gaan werken. Deze pagina en andere informatie rond deze actie veranderen regelmatig. Source: https://www.kivi.nl/afdelingen/hoofdbestuur/coronavirus

4 keer bekeken0 reacties

Information

You can contact us by email on: info@covidmedical.org

 

Shop

Request supplies

Offer supplies

request Services 

Offer services

Information

Subscrive

Become Our Partner

 • White Facebook Icon
 • White YouTube Icon
 • White Instagram Icon

©2020 by Covidmedical.org. 

Medical Marketplace

 • tjilpen